31.10 vietettiin Halloweenia. Essi, Anu ja Ansku päättivät pitää pidennetyn viikonlopun ja lähtivät viikonlopuksi Niagaralle. Itse jäin Torontoon viettämään Halloweenia. Olin jo aiemmin tavannut eräässä suomalaisessa lehdessä harjoittelua tekevän tytön nimeltä Marika ja niinpä lähdin juhlistamaan Halloweenia tämän luokse. Paikalla olivat minun ja Marikan lisäksi, Marikan kämppis, joka on harjoittelussa konsulaatissa sekä Suomesta tullut voimisteluvalmentaja Anna. Lähdimme kaupungille katsomaan, millaista on paikallinen Halloween meininki.

 

2073572.jpg

 

Jotkut todella panostivat korosteluun<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jo aikaisemmin olin huomannut, että tietyillä kaduilla panostetaan koristeluun paljon enemmän kuin toisilla. Minun taloni lähellä näkyi jo lapsia trick or treat kierroksilla ja oville oli aseteltu kurpitsalyhtyjä. Joissakin taloissa koko puutarhat oli koristeltu kurpitsoilla, kummituksilla, jättimäisillä hämäkinseiteillä ja valkoisella harsolla. Pukeutumiseen panostettiin todella paljon ja kaduilla kulki noitia, kummituksia, keijuja, pupuja, merirosvoja ja kaikkea muuta mahdollista. Itse en ollut ehtinyt ostaa asua, joten poikkesin matkalla Marikan luo erääseen kauppaan, josta löysin kolmella dollarilla leppäkertun siivet. Ne saivat riittää omaksi asukseni. Marikan kämppis oli ilmoittanut meidät erään keskustassa sijaitsevan baarin vieraslistalle, joten kuljettuamme jonkin aikaa ympäriinsä suuntasimme kyseiseen baariin, jossa vietimme loppuillan.

 

Sunnuntai ja lauantai kuluivat rauhallisemmissa merkeissä. Söin päivällistä Mary-Loun ja Johnin kanssa ja muuten kulutin aikaa shoppaillen, pyykkiä  pesten ja koulutehtäviä tehden. Kiinnostavaa kuulla millainen oli Halloween Niagaralla. Essi ainakin osti itselleen hienon intiaanipuvun viikonloppua varten.

 

2029950.jpg

 

Paivallisella Johnin ja Mary-Loun kanssa

 

2073568.jpg

 

Paasin toissa tekemaan ihan oman Halloween kurpitsan!