Saavuin Torontoon 28.9 paikallista aikaa kello neljä iltapäivällä kuusitoista tuntia kestäneen matkan jälkeen. Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin tavannut lentokentällä Marly-Loun, jonka luona tarkoitukseni on asua Kanadassa oleskeluni ajan. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan ja niinpä hyppäsin taksiin ja ajoin Bed & Breakfast paikkaan, josta olin varannut huoneen vain muutama tunti ennen Suomesta lähtöäni. Syy suunnitelmien muuttumiseen oli yksinkertaisesti se, ettei minulla ollut Mary-Loun osoitetta eikä puhelinnumeroa enkä myöskään tiennyt oliko hän saanut sähköpostin, jossa ilmoitin saapumisajankohtani. Olin tallentanut kaikki tiedot sähköpostiini, joka lakkasi toimimasta muutamaa päivää ennen Suomesta lähtöäni ja niinpä katsoin parhaaksi varata jostakin huoneen yhdeksi yöksi siltä varalta, etten Torontoon saapuessani tapaa lentokentällä ketään.Niinpä siis suuntasin paikkaan nimeltä Flower bed & Breakfast. Siellä minulle oli varattu Orkideahuone, joka valtavine parisänkyineen oli 36 tunnin valvomisen jälkeen oikein tervetullut.

 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Seuraavana aamuna yritin soittaa Suomi-Kotiin, mutta tietenkään kukaan ei vastannut puhelimeen. Niinpä otin jälleen taksin ja ajoin osoitteeseen Eglinton Avenue East ja marssin suoraan sisään Suomi-Kotiin. Hoivaosaston johtaja Leila Carnegie, joka on myös harjoitteluohjaajani, ei ollut paikalla, mutta törmäsin kahteen helsinkiläiseen sosionomiopiskelijaan, joiden kanssa saatoin odotella Leilan saapumista. Puolen päivän paikkeilla Leila ilmestyi ja niinpä vietin loppu päivän hänen kanssaan Suomi-Kotiin tutustuen. Lopulta hän vei minut nykyiseen asuinpaikkaani Poplar Plains Roadille Mary-Loun luo.

 

Nykyään asun siis John ja Mary-Lou Miersin luona nelikerroksisessa omakotitalossa. Perhe on oikein mukava ja alue kaunista ja rauhallista. Lähistöllä on paljon puistoja kuten Torontossa yleensäkin ja kauppaan on vain muutaman minuutin kävelymatka.

 

 

 

1990724.jpg

 

Taalla siis nykyaan asun. 54 Poplar Plains Road.

 

 

1990723.jpg

 

Ja talta nayttaa huoneeni :)