Tiistaina 21.10 suuntasimme työpäivän loputtua Vaughanin kaupunkiin Woodbridge Country Clubille. Leila oli varannut minulle ja Essille paikat influenssa luennolle, jossa käsiteltiin influenssaa ja influenssarokotetta. Suhtautuminen influenssaan on Kanadassa hieman erilainen kuin Suomessa. Valtio maksaa rokotteet kaikille ja esimerkiksi hoitoalan työntekijöiden on puolipakko ottaa rokote. Influenssaan suhtaudutaan erittäin vakavasti ja siihen liittyen järjestetään lukuisia konferensseja ja luentoja. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Luento oli kiinnostava ja samalla saimme nauttia herkullisesta päivällisestä ja upeasta ympäristöstä. Country Club oli todella hienosti sisustettu ja ympärillä pyöri koko ajan tarjoilijoita tuomassa uusia ruokalajeja. Ruokalista alkoi alkupaloista kuten juustoista ja marjoista ja jatkui keittoon, salaattiin sekä pasta-annokseen ja päättyi lopulta suklaaleivoksiin ja tuoreisiin hedelmiin. Ruoan kanssa oli luonnollisesti tarjolla viiniä kuten lähes joka aterialla on tapana. Illan päätteeksi osanottajien kesken arvottiin herkkukori ja kuinka ollakaan, Essistä tuli sen onnellinen omistaja. Korista riittänee kaikenlaista naposteltavaa pitkäksi aikaa.

 

Ilta oli hieno kokemus ja saatoimme hyvillä mielin poistua Clubilta syksyn ensimmäisen lumipyryn pyörteisiin. Torontossa todellakin sataa jo lunta ja on todella kylmää. Onneksi Toronton sää on erittäin epävakaista joten ensi viikolla saattaa taas olla lämmintä. Ainakin nin toivomme olevan.

 

2073569.jpg

 

Essi, Dr. Vozis ja Leila paivallisella